Nieuws

Power2us: Maak je dromen waar!

Wil je meer bereiken in je leven? Vind je het leuk om met andere jongeren samen te werken? Dan is deelname aan een power2us-groep misschien iets voor jou! Power2us richt zich op jongeren die steun van anderen kunnen gebruiken, omdat ze geen plek hebben die ze ‘thuis’ kunnen noemen. Of omdat ze helemaal geen dak boven hun hoofd hebben. Misschien ken je dit uit je verleden en kun je ook nu de hulp van anderen gebruiken om je leven op de rit te krijgen.

Een power2us-groep bestaat uit 5-15 deelnemers met dezelfde achtergrond. Jongeren die hun  dromen willen waar maken.  Je komt regelmatig samen, vindt steun bij anderen. Deelnemers helpen elkaar om te doen waar ze goed in zijn en om hun doelen te bereiken. De deelnemers sparen elke week een door henzelf bepaald bedrag. Dit spaargeld kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor activiteiten waarmee een extra zakcentje verdiend kan worden. Kortom, in de groep ontwikkel je jezelf op heel veel terreinen. En dat alles met goede ondersteuning van een power2us groepsondersteuner. Maar de groep beslist: samen bepaal je de koers.

Bezoek onze Facebook pagina www.facebook.com/power2us en bekijk een filmpje.

Neem contact met ons op via info@power2us.nl; of via 06-33219474 (Breda), 06-82046931 (Bergen op Zoom) of 06-12795583 (algemeen).

Of meld je direct aan, op www.tinyurl.com/power2us

Power2us is een project van de GGD West-Brabant, Surplus Welzijn, Annahuis, SMO Breda, Wijzijn Traverse Groep en Stichting Red een Kind.

Stel uw vraag