Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk doen is iets moois. U bent niet alleen zelf bezig en doet iets wat u leuk vindt: u kunt ook iets betekenen voor uw medemens.

Vrijwilligerswerk via WijZijn

Soms hebben mensen nét dat extra steuntje in de rug nodig. U kunt dat steuntje in de rug geven. U kunt iemand zijn leven weer wat meer kleur geven.

5,5 miljoen vrijwilligers in Nederland

Nederland telt op dit moment z’n 5,5 miljoen vrijwilligers. Dankzij het goede werk van vrijwilligers kunnen allerlei activiteiten waar minder of geen geld voor is,toch doorgaan. Ook WijZijn heeft u nodig. Veel van onze activiteiten en diensten zouden zonder het geweldige werk van onze vrijwilligers niet plaats kunnen vinden. Deze activiteiten zijn nodig om de mensen die het niet altijd zelf kunnen, toch mee te laten doen in onze maatschappij. Als u meer wilt weten over wat het vrijwilliger zijn voor WijZijn inhoudt, bekijkt u dan eens onze vrijwilligersvacatures.

Wat kunt u als vrijwilliger verwachten van WijZijn?

Kosten die u als vrijwilliger maakt worden, na overleg vooraf, door ons vergoed. Hieronder valt niet het ‘woon-werkverkeer'. U bent verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen tijdens de werkzaamheden. U wordt ingewerkt en begeleid door een beroepskracht en/of een ervaren collega-vrijwilliger. Uw werk wordt gewaardeerd door de ouderen en beroepskrachten. Het is prettig werken als vrijwilliger bij WijZijn. Daarnaast biedt WijZijn diverse trainingen voor vrijwilligers.

Wat verwacht WijZijn van u als vrijwilliger?

Vrijwilligerswerk is geen vrijblijvend werk. Collega's en klanten rekenen op u wanneer er een afspraak is gemaakt. Bent u onverwachts verhinderd, geef dan op tijd een bericht. Een prettige en collegiale houding ten opzichte van collega's en klanten. Als u geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden bij WijZijn dat kunt u op onze vacature pagina de openstaande vacatures terugvinden.

Meer informatie of aanmelden?

Bel 0164 - 78 15 69  of stel uw vraag online.

Stel uw vraag